Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

"No Barrier Tour" ξανά στη Χαλκίδα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το TEDx Chalkida διοργανώνει, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας, το "NO BARRIER TOUR" με τη συνδρομή του καταδυτικού κέντρου Aegean Seals Diving, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Χαλκιδέων. 

Η κατάδυση θα πραγματοποιηθεί με βάση τα πρότυπα του Οργανισμού DDI (Disabled Divers International) από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και θα λάβουν μέρος δωρεάν άτομα με κινητικά προβλήματα. Η συμμετοχή εθελοντών και η παρουσία κοινού είναι ελεύθερη και θα συμβάλει καθοριστικά στην πραγματοποίηση της δράσης και στην επίτευξη του σκοπού της. 
Το σύνθημα είναι «όπου υπάρχει θέληση δεν υπάρχουν όρια», και όποιος παραβρέθηκε το Μάιο του 2017 στο Κολυμβητήριο, το διαπίστωσε. Άνθρωποι με κινητικά προβλήματα βίωσαν την ελευθερία της αυτόνομης κατάδυσης, ξεπερνώντας τα όριά τους και δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους παρευρισκομένους. Η ζωή είναι όμορφη και ανεξάντλητη όταν αποφασίζουμε να τη ζήσουμε με πάθος και ελευθερία, πέρα από κάθε πρόβλημα, πέρα από κάθε όριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου