Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΥΒΟΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, πανηγυρίζει ο Ναός των Ευβοέων Αγίων στη Χαλκίδα και οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:




· Τετάρτη 25 Απριλίου 2018
ώρα 7:30 μ.μ.: Στα προπύλαια του Ιερού Ναού, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Ευβοέων Αγίων, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Αμέσως μετά θα τελεσθεί Ι. ΑΓΡΥΠΝΙΑ προς τιμήν των Ευβοέων Αγίων. Επιπλέον, όλη την υπόλοιπη εβδομάδα (Πέμπτη 26, Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Απριλίου), εσπέρας και πρωί, θα τελούνται Ακολουθίες του νυχθημέρου.

· Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί και ο κύριος εορτασμός, με την συμμετοχή και των Μητροπολιτών Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου και Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, οι οποίοι θα εορτάσουν μαζί μας τους προστάτες και φρουρούς Αγίους του τόπου.
Ø Το Σάββατο 28 Απριλίου το απόγευμα στις 7:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου.

Ø Την Κυριακή 29 Απριλίου το πρωί στις 6:45 π.μ., θ’ αρχίσει η Ακολουθία του Όρθρου, στις 7:30 π.μ. θα λάβει χώρα η Αρχιερατική Χοροστασία και θα ακολουθήσει το Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου