Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

12o Motor Festival Λάρισας 2018

  • Το τριήμερο 18 έως και 20 Μαΐου
  • Στόχος του 12ου event είναι η ανάδειξη νέων οδηγών - ταλέντων στον χώρο της μηχανοκίνησης


Το 11ο Motor Festivalτων Ιωαννίνων άνοιξε με μαγικό τρόπο την αυλαία της μεγαλύτερης γιορτής στο χώρο του ελληνικού motorsport για το 2018 κι έδωσε την ώθηση ώστε το φετινό ταξίδι να συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά! Επόμενος σταθμός η Λάρισα το τριήμερο 18 έως και 20 Μαΐου μ’ ένα ξεχωριστό MotorFestival, που θα δώσει την ευκαιρία σε όποιον ερασιτέχνη οδηγό το επιθυμεί να οδηγήσει δίπλα στα… αστέρια του χώρου!

Driving with the Stars! H επωνυμία του 12ου Motor Festival, που δίνει το στίγμα και με μια φράση τα… λέει όλα, για ένα φεστιβάλ ωδή στη μηχανοκίνηση. Στόχος του 12ου event είναι η ανάδειξη νέων οδηγών - ταλέντων στον χώρο της μηχανοκίνησης, αλλά και παράλληλα να γνωρίσει ο κόσμος τους επαγγελματίες Έλληνες οδηγούς που πρωταγωνιστούν στον μηχανοκίνητο χώρο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Όπως δηλώνει ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς, «ο σκοπός είναι να μπολιάσουμε την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε νέο κόσμο, σε νέα παιδιά! Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε πρότυπα που θα δείξουν ένα διαφορετικό δρόμο προς την ανάδειξη-ανάπτυξη-εξέλιξη-αξιοποίηση των νέων Stars που θέλουν να ασχοληθούν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το διάστημα18-20 Μαΐου επιστρέφουμε εκεί που ξεκίνησαν όλα και υποσχόμαστε να αποδείξουμε πως η Λάρισα είναι ο κόμβος στον μηχανοκίνητο κόσμο αφού μπορεί εύκολα να ενώσει όλη την Ελλάδα σε 3-4 ώρες». 

Στο 12ο Motor Festival για ακόμη μία φορά τα shows από τους επαγγελματίες οδηγούς απ’ όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης θα αποτελέσουν τον πόλο έλξης χιλιάδων θεατών, με τη διαφορά ότι σε αυτό το φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν και τα νέα αστέρια σε καθεστώς απόλυτης οδηγικής ασφάλειας. Εντός, δηλαδή, της μηχανοκίνητης αρένας του Motor Festival.

Δωρεάν συμμετοχή για τους νεαρούς αθλητές

Γι’ αυτό τον λόγο οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους γονείς που έχουν παιδιά που ασχολούνται με τα καρτ, τo mini moto,τα 4χ4, το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα να συμμετέχουν δωρεάν (χωρίς καμία επιβάρυνση) στο 12 οMotor Festival, ώστε να αναδειχθούν οι νέοι αστέρες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στον μέλλον στο άθλημά τους.

«Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στα καλύτερα του! Ήρθε η ώρα να γίνεις κι εσύ star και να ζήσεις την εμπειρία να γνωρίσεις από κοντά όλους τους Star οδηγούς στον κόσμο της μηχανοκίνησης απ’ όλη την Ελλάδα! Ο πήχης για άλλη μια φορά είναι πολύ υψηλός και το επίπεδο του θεάματος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία» κατέληξε στο σχόλιό του ο Μιχάλης Κοντιζάς.

Το ραντεβού, λοιπόν, έχει εκ νέου δοθεί! Το τριήμερο 18 έως και 20 Μαΐου στη Λάρισα. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Motor Festival στο facebook και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης motorfestival.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου